Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 9 Aprilie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 9 Aprilie

Horoscop dupa data de nastere 9 Aprilie-Berbec

Persoanele nascute in aceasta zi urmaresc, in mod cert, acelasi tipar. Deseori, ele sunt intruchiparea tendintelor extreme si neobisnuite ale societatii. Talentele lor sunt o expresie a excesului. Orice compromis, restrictie sau temperare a capacitatilor lor este in afara discutiei. De obicei, sunt foarte fermi in legatura cu parerile lor referitoare la orice subiect.

Sunt sinceri, directi si uneori chiar duri. Nu le sta in fire sa vorbeasca despre ocupatia lor. Prefera sa-si duca la bun sfarsit sarcinile, care de obicei sunt destul de complexe.

Nativii zilei de 9 aprilie au talentul de a transpune ideile in fapte. Ei dau frau liber propriei imaginatii in cel mai practic mod cu putinta. Isi pot asigura chiar un trai decent punandu-si in practica ideile. Din fericire, ideile lor sunt, de obicei, de natura sociala, putand astfel sa-i ajute pe ceilalti.

Persoanele nascute pe 9 aprilie au ganduri ciudate, deseori chiar amuzante, dar niciodata, insa, nu au vise desarte. Dimpotriva, ei au o puternica legatura cu realitatea si un simt ascutit ce le spune cand a sosit momentul sa puna in aplicare o idee.

Nu sunt persoane excesiv de sociale. Ei considera ca prin intermediul ideilor lor se poate face principala legatura cu asociatii, prietenii sau familia. Mai mult decat in cazul altor persoane, de obicei, lumea celor nascuti pe 9 aprilie este puternic individualizata si singuratica.

Ei manifesta o puternica dorinta de a impartasi propriile descoperiri cu persoanele apropiate. Cel mai de pret dar al unei persoane nascute pe 9 aprilie este capacitatea de a-si dezvalui treptat firea celor apropiati. Acest dar nu este insa impartasit de cele mai multe ori.

Influenta puternica pe care o au cei nascuti pe 9 aprilie asupra celorlalti nu este totdeauna de bun augur. Familiile sau cei ce ii urmeaza ar trebui sa se fereasca sa adopte extraordinarele lor idei sau sa se lase influentati de acestia deoarece pot ajunge la rezultate destructive.

Mai mult decat oricine, cei nascuti in aceasta zi dau un exemplu in ceea ce priveste libertatea de actiune. De asemenea, pot fi dati exemplu pentru munca lor disciplinata, pentru atitudinea fara compromis pe care o adopta si pe care majoritatea oamenilor nici macar nu o pot simula.


Atunci cand tinta lor este de a schimba radical mentalitatea celorlalti, aceasta tinta este de cele mai multe ori atinsa, datorita exemplului personal pe care il dau. Cei nascuti pe noua aprilie au tendinta de a fi nonconformisti.

De aceea, cei din jurul lor, ii pot considera indisciplinati sau egoisti. Pentru cei nascuti in aceasta zi ar fi utila o evaluare periodica si un studiu aprofundat al propriilor idei. Se recomanda o apreciere critica a stilului de viata si chiar o imbunatatire a acestuia.

Nativii acestei zile sunt puternic preocupati de fizicul lor. Limitele conditiei umane (limitele tangibile ale corpului uman) sunt de foarte mare interes pentru aceste persoane. Ei vor incerca in mod constant sa depaseasca aceste limite.

Deseori, straduintele incep prin rezolvarea unor probleme comune si apoi prin abordarea unor probleme spirituale complexe. Un pericol pentru cei mai putin evoluati dintre nativii acestei zile il constituie faptul ca la un moment dat se vor bloca in planul fizic fara a putea progresa. Ei ar trebui sa se preocupe sa-si extinda orizonturile si sa priveasca viata dintr-un punct de vedere mai filozofic.