Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 8 Aprilie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 8 Aprilie

Horoscop dupa data de nastere 8 Aprilie-Berbec

Persoanele nascute pe 8 aprilie manifesta sentimente foarte puternice pentru aproapele lor. Deseori, ei dau dovada de tendinte umanitare si altruiste. Persoanele nascute in aceasta zi nu se multumesc sa fie admirate sau sa fie in centrul atentiei (desi deseori sunt). Aceste persoane cauta sa fie ele cele care dau glas preocuparilor asociatilor, prietenilor, familiei sau concetatenilor lor.

Bunastarea celorlalti este foarte importanta pentru ei. Uneori, aceasta are o importanta chiar mai mare decat propria lor bunastare. Deseori, este posibil sa manifeste, in aceeasi masura, o puternica intoleranta. Ei evalueaza si apreciaza un grup social in functie de altul (de obicei propriul lor grup fiind etalonul).

In mod foarte curios, desi au calitati de star, cei nascuti pe 8 aprilie sunt foarte timizi. In timp ce isi joaca rolul pe scena vietii, ei par a avea propriul univers. Aceasta ciudata imbinare de public si privat o imprima de obicei si grupurilor din care fac parte. In situatii de criza si de stres actioneaza cu calm.

De aceea, nativii zilei de 8 aprilie sunt persoane pe care se poate conta, mai ales datorita calmului lor si sprijinului neconditionat pe care il ofera in situatiile dificile. Cei din jur ii considera adevarati sfinti.

Uneori, calitatile pe care le au cei mai multi dintre cei nascuti pe 8 aprilie pot reprezenta si dezavantaje. Desi nu sunt neaparat niste reformeri sociali, ei au convingerea ca oamenii ar trebui sa aiba drepturi egale. Majoritatea acestor persoane dezaproba subordonarea si asuprirea.

Din aceasta cauza, cei care au o cariera publica sau politica fac tot ce pot pentru a ameliora conditiile sociale grele. Indiferent de statutul pe care il au, persoanele nascute pe 8 aprilie sunt extrem de critice si sincere. Aceste trasaturi se manifesta mai ales in cazul in care vad ca oamenii influenti (indiferent daca aceasta influenta se manifesta pe plan social sau economic) favorizeaza excesele sau nedreptatile.

Cand sunt confruntati cu o asemenea situatie, interventia lor incisiva poate fi o adevarata lovitura. Cei nascuti pe 8 aprilie sunt indivizi puternici din toate punctele de vedere. In ciuda acestui fapt, ei au parte de suisuri si coborasuri in evolutia lor pe plan social. Acestea sunt deseori determinate de evenimente ce nu depind de ei in mod direct.

Pentru persoanele din jurul lor, cei nascuti in aceasta zi sunt greu accesibili din punct de vedere emotional. Ei par a suferi deseori de o durere ascunsa pe care nimeni nu o poate intelege.


Cei mai multi dintre nativi nu-i lasa pe cei din jur sa patrunda in zona lor emotionala de parca nici nu doresc sa fie “intelesi”. Ei isi canalizeaza energia primara spre exterior. Aceasta trasatura creeaza dificultati celor din jur in incercarile lor de a avea legaturi personale cu cei nascuti in aceasta zi.

Acest lucru se intampla pentru ca nativii zilei de 8 aprilie considera ca a darui inseamna mai mult decat a primi. De fapt, poate fi dificil ca acesti oameni sa primeasca ceva de la cineva. Ei refuza in mod special ajutorul emotional, ajutor pe care ei il considera de obicei mila.

Persoanele nascute pe opt aprilie sunt stele ce stralucesc pe firmament, singure si melancolice. Ele nu cauta adoratia celorlalti. Totusi, cauta sa aduca valorile lor la cel mai inalt nivel pentru cei din jur. Drumul lor spre reusita poate fi maret, insa, rareori este motivat de egocentrism.

Atunci cand cauta sa detina puterea, in viata de familie sau in viata sociala, o fac pentru a obtine succesul. Acest succes va fi din punctul lor de vedere un succes comun. Nici in aceasta privinta nu sunt egoisti.