Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 7 Aprilie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 7 Aprilie

Horoscop dupa data de nastere 7 Aprilie-Berbec

Cei nascuti pe 7 aprilie sunt dedicati intru totul activitatilor pe care le desfasoara, fiind plini de entuziasm si energie. Totusi, daca din cauza parintilor sau a mediului nu au avut o copilarie fericita, ei vor fi marcati de o anumita tristete de-a lungul intregii lor vieti.

Persoanele nascute pe 7 aprilie afiseaza deseori mult entuziasm si creativitate in tinerete doar pentru a-si permite sa ajunga la o monotonie confortabila si lipsita de imginatie atunci cand inainteaza in varsta. Pe de alta parte, cei nascuti astazi isi irosesc energia pentru a se revolta copilareste.

In ciuda faptului ca cei nascuti pe 7 aprilie devin tot mai intelepti odata cu varsta (si mai putin interesati in acelasi timp), irascibilitatea poate constitui o problema permanenta pentru ei. Atunci cand ajung la un punct anume din viata lor si nu mai pot progresa spiritual, nativii zilei de 7 aprilie au tendinta de a face o schimbare foarte mare.

Acest lucru se intampla atunci cand Saturn este la prima lui rotatie (cam pe la varsta de 28 de ani) si in jurul varstei de 42 de ani (atunci cand si Saturn si Uranus sunt opuse pozitiei lor natale). Daca trec de aceste doua cumpene cu bine, cei nascuti pe 7 aprilie sunt capabili de succese chiar mai mari in noua lor viata. Se vor simti mult mai putin constransi, se vor deschide catre lume si, in acelasi timp, vor permite celorlalti sa se apropie de ei.

Chiar daca cei nascuti pe 7 aprilie sunt tacuti, ei dau dovada de sensibilitate si receptivitate la energia pozitiva a celorlalti. Indivizii cei mai evoluati dintre cei nascuti in aceasta zi au capacitatea de a canaliza si directiona aceasta energie pozitiva pentru a-si indeplini obiectivele sociale si religioase.

Viata spirituala a celor nascuti pe 7 aprilie este foarte importanta. Se vor manifesta adesea printr-o atitudine religioasa indreptata spre lume, chiar daca sunt sau nu practicanti activi intr-o anumita secta. In acest sens, ei trebuie sa fie atenti sa nu ii indeparteze pe ceilalti cu optimismul lor, neimpartasit intotdeauna de cei din jur. Astfel, este important sa reuseasca sa ramana obiectivi si critici.

Persoanele mai putin evoluate dintre cele nascute pe 7 aprilie vor lasa impresia ca sunt dependente. Adesea, cand prietenii le cer ajutorul, ei vor demonstra ca sunt persoane pe care nu te poti baza.


Factorul realism al celor nascuti pe 7 aprilie este scazut in schimb cel de irascibilitate este foarte ridicat. Din aceasta cauza cei ce depind de ei pot avea surprize neplacute. Pe cei mai evoluati dintre nativii zilei de 7 aprilie te poti baza, in ciuda entuziasmului cu care obisnuiesc sa faca promisiuni.

In schimb, in cazul in care prea multe persoane depind de ei nu vor face fata. In aceste conditii, persoanele nascute pe 7 aprilie cauta adesea singuratatea, uneori chiar pentru vreme mai indelungata.

In relatiile personale, cei nascuti pe 7 aprilie se bazeaza adesea pe sentimentele de pretuire ale partenerului lor si in general ii acorda acestuia foarte mult sprijin. Pericolul apare in momentul in care partenerul ar putea deveni dependent de entuziasmul nativilor. In acest caz, in momentul in care nativii zilei de 7 aprilie simt nevoia de singuratate, partenerii lor vor suferi.

Persoanele nascute pe 7 aprilie se descurca de minune in functii publice. Sunt capabili sa ii inspire pe ceilalti in realizarea unor proiecte marete folosindu-se drept exemplu pe ei insisi. Trebuie sa se straduiasca permanent sa perceapa viata de zi cu zi cu mai mult realism si sa nu se lase furati de iluzii desarte. De asemenea, trebuie sa evite sa se enerveze in cazul in care ceilalti nu se ridica la nivelul asteptarilor lor.