Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 3 Aprilie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 3 Aprilie

Horoscop dupa data de nastere 3 Aprilie-Berbec

Persoanele nascute pe 3 aprilie manifesta o dorinta puternica de a fi indispensabili celor din viata lor. Ei reusesc aproape intotdeauna sa fie in centrul atentiei prin intermendiul cunostintelor, calitatilor sau priceperii lor. Pentru ei este prioritar sa pastreze ordinea si sa mentina controlul asupra lucrurilor ce ii inconjoara acasa sau la serviciu.

De obicei ii coordoneaza pe cei din jurul lor tipand, exprimandu-si dorintele in mod direct si asteptand ca ceilalti sa ii asculte cu atentie. Cei nascuti astazi nu tolereaza ignorantii. Totusi, prefera sa nu afiseze o atitudine dictatoriala. De obicei reusesc sa ii castige pe ceilalti foarte usor de partea lor prin farmecul natural cu care sunt inzestrati.

Cei nascuti astazi sunt intelegatori cu ceilalti. Cand este vorba de lucruri importante se bazeaza pe intuitia lor bine dezvoltata. Uneori pot vedea lucrurile simplist si nu reusesc sa rezolve anumite probleme.

Franchetea si asprimea lor ii dezavantajeaza in anumite situatii. In majoritatea cazurilor insa, ceilalti ajung sa recunoasca si sa pretuiasca perspicacitatea celor nascuti astazi si considera ca prezenta lor le confera siguranta in caz de pericol sau de nevoie.

Persoanele nascute pe 3 aprilie sunt capabile sa actioneze pe cont propriu, independent de ceilalti. Uneori, prin implicarea lor in anumite grupuri sau activitati sociale absorb energia celorlalti, lucru deloc neobisnuit pentru ei, mai ales ca au nevoie de admiratie si marire. Prin forta personalitatii lor au capacitatea de a aduce la un loc elemente foarte diferite si contradictorii. Totusi, uneori au tendinta sa favorizeze anumiti subordonati si pot crea astfel probleme celor din jur.


Persoanele nascute pe 3 aprilie au tendinta de a fi bonomi. De asemenea pot fi considerati si naivi. De fapt, cei nascuti astazi ii impresioneaza adesea pe ceilalti prin amestecul lor neobisnuit de copilarie si maturitate, naivitate si realism, egoism si responsabilitate. Sunt capabili sa faca erori grave de judecata, lucru deloc neobisnuit pentru sistemul lor rigid de a-si pune in aplicare convingerile. Pentru ca in general nu o fac cu rautate, familia si cei ce ii admira ii iarta mult mai usor.

Una din cele mai mari provocari intampinate de cei nascuti pe 3 aprilie este sa nu fie nevoiti sa indeplineasca doar un singur rol in viata si astfel sa se priveze de posibilitatile de dezvoltare din viitor. Trebuie sa fie foarte atenti ca pozitia de pivot pe care o ocupa sa nu devina principalul obstacol in calea unei astfel de evolutii ascendente.

Este foarte important sa invete sa spuna nu oamenilor si proiectelor ce ii distrag sau ii suprasolicita. De asemenea este vital sa isi cultive independenta si sa aiba initiativa fara sa se simta vinovati.