Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 24 Aprilie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 24 Aprilie

Horoscop dupa data de nastere 24 Aprilie-Taur

Oamenii nascuti pe 24 aprilie sunt interesati sa-si faca cunoscute parerile scriind, tinand discursuri sau dandu-se pe ei insisi exemplu. Pentru ei este foarte important ca cei din jurul lor sa stie ce gandesc.

In acest sens, nativii sunt dependenti de un public interesat. Uneori, pot fi intalniti in pozitii de conducere. Nu este insa foarte important pentru ei sa detina controlul asupra celorlalti.

Ei cauta mai degraba sa-si puna in valoare calitatile indrumand si protejand vietile celor dragi. Nativii zilei sunt extraordinar de ocrotitori in ceea ce-i priveste pe cei pe care ii iubesc.

Persoanele nascute pe 24 au mari calitati de profesori. Din acest motiv, sunt favorizate femeile si mamele nascute sub semnul acestei zile. Barbatii nascuti astazi vor fi niste parinti extraordinari.

Ei isi vor sustine si incuraja copiii odata cu cresterea lor. Cei nascuti pe aceasta data vor dori, desigur, sa fie urmati nu numai de catre copiii lor ci si de catre cei iubiti. In cazul in care indrumarea lor este neglijata, vor asuferi teribil, cazand prada anxietatii sau chiar depresiilor puternice.

In copilarie, cei nascuti pe 24 aprilie au tendinta de a fi foarte iubitori si apreciativi in legatura cu parintii lor. Insa, in cazul in care vor fi tratati nedrept sau brutal, se vor revolta. Aceasta revolta poate fi indreptata numai spre unul dintre parinti.

In tot acest timp, isi vor manifesta loialitatea fata de celalalt parinte. Situatia aceasta se intalneste mai ales atunci cand parintii sunt divortati. Nativii zilei de 24 aprilie se vor stradui sa mentina stabilitatea in ceea ce priveste relatiile lor personale, cat si in cadrul familiei.

Din nefericire, ei pot avea parte de experiente foarte dezamagitoare din cauza celor dragi. Pot fi deseori implicati in relatii conjugale stresante sau in casnicii nereusite. Cei nascuti astazi nu sunt foarte preocupati de regulile societatii.


Pe de alta parte, ei au succes atunci cand ii educa pe cei iubiti si atunci cand au grija de propria cariera. Nativii care isi cresc singuri copii sunt devotati acestora. Acest lucru se intampla mai ales dupa ce esueaza o data sau de doua ori in incercarea de a-si gasi un nou partener.

Cei nascuti in aceasta zi sunt dominati de profesie. Din aceasta cauza, apar deseori conflicte intre viata profesionala si cea de familie. Pusi in situatia sa aleaga una dintre ele, cei nascuti pe 24 aprilie vor starui asupra acestui fapt o lunga perioada de timp.

Ei vor face tot ce le sta in putinta sa mentina echilibrul intre cele doua. Este posibil ca, in cele din urma, sa renunte la ideea de a-si intemeia o familie. In acest caz, rolul familiei il vor juca asociatii, clientii sau personalul. Astfel, nativii vor combina dorinta puternica de a avea o cariera cu nevoia de a purta de grija cuiva.

Uneori, cei nascuti pe 24 aprilie ar putea alege sa se asocieze cu un partener puternic sau sa fie secretarul personal al sefului lor. Ei vor invata totul de la acestia si de aceea ii vor reprezenta cu succes.

Daca sefii au in calitate de secretar o persoana nascuta pe 24 aprilie, aceasta va fi ideala pentru a le oferi protectie. Nativii isi identifica repede propriile interese cu cele ale grupului. Rareori vor intoarce spatele semenilor lor, doar din cauza egoismului. De asemenea, rareori vor continua sa-si sustina o idee in care cred, dar care nu coincide cu binele public.