Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 23 Februarie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 23 Februarie

Horoscop dupa data de nastere 23 Februarie-Pesti

Persoanele nascute pe 23 februarie sunt capabile sa-si ofere ideile in vederea rezolvarii unor situatii mai putin obisnuite. Se pricep sa rezolve problemele cu usurinta si sa dirijeze lucrurile in directia potrivita. Odata ce nativii acestei zile considera ca sunt candidatii potriviti pentru o anumita pozitie de conducere, ei trebuie sa isi asigure acea pozitie sau cel putin sa aiba o sansa corect sustinuta.

Argumentele lor sunt de obicei solide deoarece rareori vor incerca sa convinga pe cineva de viziunile lor pana ce nu s-au documentat temeinic. Nativii zilei de 23 februarie sunt persoane realiste, indivizi bine ancorati in realitate care cantaresc cu grija situatiile si identifica punctele slabe.

Din nefericire, realismul nativilor zilei de 23 februarie se poate transforma uneori in pesimism. Insa, cand inainteaza in varsta, cei nascuti astazi trebuie sa se fereasca sa devina exagerat de critici. Latura intunecata a nativilor zilei de 23 februarie necesita o echilibrare temeinica pentru a evita o cadere in depresie.

Nativii trebuie sa se fereasca in mod deosebit de tendintele autodistructive. Persoanele nascute pe data de 23 februarie abordeaza cu intelepciune partea materiala in viata.

Nu manifesta dorinta exagerata de a trai in lux. Ei tin cont de experientele trecute atunci cand se confrunta cu dificultati si pot fi asemanati cu un motor care, odata pus in functiune, nu se mai opreste niciodata.


Nativii zilei de 23 februarie sunt fericiti sa isi extinda raza de actiune, dar in general vor fi destul de precauti. Pe langa pragmatism, un alt factor care participa la succesul lor este simtul sincronizarii.

Ei stiu cand este momentul oportun sa actioneze si cand trebuie sa stea deoparte. Cei nascuti in acesata zi se descurca de obicei sa rezolve dilemele existentiale destul de bine, sa preia reponsabilitatea de a-si dirija propriile vieti in timp ce vor accepta si legile inevitabilului.

Cand sunt frustrati, nativii vor da rareori inapoi, preferand sa aleaga o alta cale. De cele mai multe ori, au un plan de rezerva. Astfel, nativii zilei sunt pregatiti sa ofere sfaturi celor care pur si simplu s-au impotmolit si nu mai pot avansa.

In vietile lor private, nativii zilei de 23 februarie trebuie sa se fereasca de adoptarea unei atitudini infailibile sau atoatestiutoare si sa devina indiferenti fata la nevoile emotionale ale celorlalti. In acest sens, trebuie sa se straduiasca sa ramana deschisi si sensibili la dorintele celor din jurul lor. Pretuind cu adevarat opiniile celorlalti, ascultandu-le problemele in liniste si fara sa-i judece, ei isi vor castiga prieteni si vor fi de mare ajutor, fara a depune prea mari eforturi.