Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 21 Aprilie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 21 Aprilie

Horoscop dupa data de nastere 21 Aprilie-Taur

Persoanele demne, nascute pe 21 aprilie pun mai presus toate excelenta si integritatea profesionala. Cunvantul lor este lege. Majoritatea celor nascuti astazi sunt persoane ce stabilesc directiile ce trebuie abordate.

Ei sunt in permanenta in contact direct cu pulsul pietei. Adesea ajung departe in cariera lor, iar viata lor personala poate fi furtunoasa. Pot avea mai multe casatorii si numeroase relatii extraconjugale. Nativii zilei de 21 aprilie tind sa fie tipul senzualului.

Ei sunt atrasi de relatiile sexuale, de mancare, de somn si de orice le creeaza placere. Valorile lor personale sunt pe aceeasi lungime de unda cu frumosul si armonia. De asemenea, ei sunt foarte indragostiti de lucrurile frumoase si de obiectele facute manual.

Va dura ceva timp pana isi vor intemeia o cariera, in pricipal in ceea ce le priveste pe nativele acestei zile. Acest lucru se va datora responsabilitatilor familiale sau chiar insuficientei cunoasteri a propriilor abilitati.

Chiar daca au ajuns aproape sau chiar au trecut de patruzeci de ani, acestea isi vor realiza visul. Odata ce s-au pornit in acest sens, nu mai pot fi oprite. 21 aprilie este o zi in care predomina in mod special energiile feminine puternice.

Persoanele nascute pe 21 aprilie simt permanent o nevoie puternica sa iubeasca si sa fie iubite. Dorinta de a iubi este mult mai puternica decat aceea de a fi iubiti.

Unul din motivele pentru care viata lor devine mai agitata este acela ca aceasta nevoie nu este indeplinita. Femeile nascute astazi au tendinta de a fi ingaduitoare si iertatoare cu cei care gresesc.

In momentul in care sunt ranite profund, incep sa sufere si exprima ceea ce simt , vor demonstra o independenta de netagaduit. Pe de alta parte, barbatii nascuti pe 21 aprilie pot supraestima faptul ca se descurca singuri si astfel trebuie sa invete sa accepte ajutorul celorlalti.

Din instinct, nativii zilei de 21 aprilie sunt hrapareti in ceea ce priveste puterea si ceea ce trebuie sa faca cu ea, cum sa isi execrite controlul asupra ei. Din aceasta dorinta de putere ei se vor simti foarte bine in anturajul celor din clasa sociala privilegiata si instarita. Totusi, banii nu inseamna mare lucru pentru ei in comparatie cu renumele lor.

In consecinta, vulnerabilitatea celor nascuti pe 21 aprilie este strans legata de sfera profesionalului. Este foarte important pentru ei sa nu fie acuzati ca nu fac o treaba buna, sau sa nu fie respinsi din punct de vedere profesional sau sa fie in gratiile publicului lor.


In cazul in care li se reproseaza aceste lucruri ei o resimt destul de rau si pot suferi depresii sau chiar se pot sinucide. Din fericire, rezistenta lor este foarte mare. Instinctele lor de supravietuire sunt extrem de bine dezvoltate.

Atata timp cat cei dragi lor sunt interesati, cei nascuti pe 21 aprilie nu vor inceta sub nici o forma sa daruiasca. Pe de alta parte, acest lucru poate avea consecinte negative, find expresia unei dorinte imperioase de a detine controlul.

Astfel sunt afectati membrii familiei, rudele, dar si colegii. Nativii acestei zile trebuie sa permita celorlalti sa respire. In cazul in care nu pot face acest lucru, risca sa afecteze grav ego-ul celor ce tin la ei si in mod special al copiilor.

Nativii zilei de 21 aprilie detin rezerve uriase de energie si sunt oameni care castiga bine. In acelasi timp, sunt persoane carora le place odihna si confortul. Ei isi folosesc timpul liber pentru a se relaxa, a-si incarca bateriile si pentru a visa in mod creativ.

In momentul in care sunt privati de somn, de perioadele de odihna si de vacante, ei devin foarte dezorientati. Cei nascuti pe 21 aprilie nu sunt adeptii constrangerilor in ceea ce priveste munca. De fapt, ei tind sa amane indeplinirea obiectivelor. In cazul in care sunt constransi de termene limita, treaba este indeplinita cu succes.