Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 21 Martie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 21 Martie

Horoscop dupa data de nastere 21 Martie-Berbec

Cei nascuti pe 21 Martie se afla sub semnul EU-lui, mandriei si vointei in forma lor cea mai pura. Personalitatea lor se aseamana cu un copil care trebuie ocrotit pentru a supravietui si care, se dezvolta pana cand ajunge sa inteleaga ceea ce se intampla in jurul sau. Au un dezvoltat spirit competitiv si doresc sa conduca. Nu duc lipsa de initiativa, dinamism, energie, curaj, sprit de lupta.

Este ziua celor curajosi, care incearca sa impuna prin faptele lor si sa obtina recunoasterea meritelor lor. Indica impulsivitate, agresivitate, curaj pana la absurd, spontaneitate, dorinta de cunoastere si cercetare, aventura si atractie spre necunoscut.
Profesii recomandate pentru nativii zilei: in armata, ghid, instructor, sportiv, politist

Fie ca este vorba despre barbat sau femeie, cei nascuti pe 21 Martie au de obicei o tinuta atletica. Chiar si cei care deja au inceput sa puna un pic de grasime pe ei, au in continuare o constitutie atletica. In general au corpul suplu, cel putin pana la varsta de 30 de ani. Structura este predominant osoasa si se pot observa pometi proeminenti.

Daca ai nimerit langa o persoana care pur si simplu nu are stare, nu poate sa astepte si mai ales se enerveaza foarte tare cand cineva incearca sa o pacaleasca, in mod sigur este unul dintre nativii zilei. Un alt lucru pe care nu este greu sa il observi la acestia este lipsa de diplomatie: sunt mai degraba genul care spun lucrurilor pe nume fara nici un fel de ocolisuri.

Ati auzit probabil lucruri destul despre mania vitezei si vitezomani. Ei bine, nativii zilei sunt prin definitie vitezomani. Atunci cand pornesc nu se mai pot opri. Sunt adeptii ideii cum ca "Timpul costa bani" si aceasta deviza le guverneaza intreaga viata. Prin urmare, vor fi intotdeauna stresati, pe fuga, in miscare, chiar panicati uneori. Tot din acest motiv vor fi si nerabdatori si vor uri sa piarda timpul. Uneori incep sa faca un lucru fara a analiza si fara a-si rezerva cateva momente pentru a se gandi in prealabil. Pe de alta parte, le cam place sa faca pe sefii, pozitie in care si ajung deseori. Este greu sa ii faci sa nu le mai dea directive celor din jur. Este pur si simplu natura lor.


Pentru a cuceri o personana nascuta pe 21 Martie, trebuie sa vii in permanenta cu ceva nou care sa-i tina admiratia la cote maxime: sa cunosti ultimele carti aparute, ultimele piese de teatru, stirile politice, tot ce tine de interesele sale. Nativii se plictisesc foarte repede si nu sunt prea sensibili, asa ca nu trebuie agasati cu vaicareli sau discutii lungi si subtile. Daca esti o fire sportiva, dinamica si vesela, ai toate sansele sa legi o relatie buna cu un nativ al zilei.

Partea corpului pe care o guverneaza este capul. Tocmai de aceea, nativii vor avea deseori probleme in aceasta zona, fiind foarte frecvente durerile de cap, gat, ochi sau dinti.

Numere norocoase ale celor nascuti pe 21 Martie sunt 6 si 7, culoarea rosie (nuantele vii), iar pietrele pretioase ametistul si diamantul.