Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 20 Aprilie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 20 Aprilie

Horoscop dupa data de nastere 20 Aprilie-Berbec

Nativii zilei de 20 aprilie au calitati remarcabile de conducatori. Indivizi dinamici, ei sunt condusi de pornirile lor interioare invariabile ce ii indreapta de obicei pe o cale ascendenta. Succesul, realizarea si amploarea actiunilor lor vor fi inevitabile. In plus, cei nascuti astazi sunt rareori multumiti sa-si sustina doar cauza proprie.

Ei vor actiona si in numele familiei, ca insarcinat de serviciu sau in numele unui grup social. Ei sunt convinsi ca ii pot aduce pe drumul cel bun. Intotdeauna, valorile grupului raman o prioritate majora pentru ei.

Cei nascuti in aceasta zi sunt extrem de sensibili si foarte discreti in ceea ce priveste viata personala. Ei isi creaza o viata ideala, considerata inestimabila carierei lor, dar doar in cazul in care este folosita in scopuri constructive.

Datorita sensibilitatii, nativiipot deveni incordati si emotivi. In acelasi timp, ei reusesc sa-i hipnotizeze si sa ii fascineze pe ceilalti. Totusi, pentru ei este imperativ sa ramana in legatura cu propria sensibilitate si sa-si controleze sentimentele. Cei nascuti in aceasta zi tind sa starneasca sentimentele celorlalti, in special cand este vorba despre cei dragi si despre prieteni.

Indiferent cat de devotati societatii ar fi acesti indivizi de-a lungul vietii, doar provocarile lumesti sunt cele care ii impulsioneaza. De cele mai multe ori, ei nu evita conflictele si problemele ci chiar le considera bine venite.

Este doar o aparenta faptul ca nu sunt facuti sa obtina lucrurile usor sau sa aiba o viata relaxata. Acest lucru poate reprezenta intr-adevar o piedica de netrecut in calea realizarilor si fericirii acestora. Totusi, curios este faptul ca ei isi gasesc refugiul in rezolvarea de probleme si in agitatia activitatilor sustinute.


Pot fi asemanati din acest punct de vedere cu o pasare sau un avion ce cauta cerul linistit atunci cand se afla in mijlocul furtunii. Totusi energiile lor intense pot sa-i oboseasca pe ceilalti.

Cei nascuti pe 20 aprilie au o intuitie bine dezvoltata. Adesea ei prefera sa se ghideze dupa propriul instinct in loc sa urmareasca o harta. In acelasi timp, din punct de vedere fizic sunt persoane foarte active. Le place sa savureze o mancare buna, sunt adeptii senzatiilor si ai vietii de familie stabile.

Cu toate ca aspectele realiste ale personalitatii lor ii pot ajuta sa tempereze latura lor imaginara, pot aparea si conflicte, mai ales cand hotarul dintre imaginar si real devine imposibil de trecut. Cei nascuti astazi trebuie sa fie atenti sa evite frustrarea pentru o perioada mai indelungata de timp.

Este de preferat ca, atunci cand este necesar, sa mai coboare putin standardele privitoare la obiectivele lor, pana la un nivel la care sa poata fi mai accesibile si mai usor de atins. Este necesar sa invete sa isi evalueze cat mai obiectiv abilitatile, sa se monitorizeze in mod constant si sa ramana destul de flexibili.

Acest lucru este necesar pentru a-si revizui modul de abordare de zi cu zi a vietii. In cazul in care vor indeplini aceste conditii, ei vor fi capabili sa se mentina pe drumul cel bun.