Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 18 Aprilie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 18 Aprilie

Horoscop dupa data de nastere 18 Aprilie-Berbec

Cei nascuti pe 18 aprilie sunt aparatori destoinici ai sortii. Ei nu isi protejeaza numai propriile interese, ci si pe cele ale persoanelor mai putin norocoase. Adesea, situatiile in care exceleaza acestia si ideile pe care cauta sa le implementeze sunt corecte.

Nativii acestei zile sunt adesea ganditori progresisti aflati intr-o permanenta lupta pentru a-si indeplini crezul. Totusi ei nu sunt radicali. In sufletul lor sunt niste traditionalisti ce doresc sa-si puna in aplicare experienta. Prin cunostintele lor vor sa readuca trecutul in lumina prezentului.

Cei nascuti astazi sunt constienti de infatisarea lor si de imaginea lor publica. Pentru ei este foarte important felul in care sunt perceputi de ceilalti in viata de zi cu zi. In consecinta, ei vor incerca intotdeauna sa nu se faca de ras in public. Astfel, ei vor avea grija sa se prezinte asociatilor sau colaboratorilor de serviciu ca persoane sobre, intr-o lumina corespunzatoare. De asemenea, pentru ei este foarte important ca familia sa ii iubeasca si sa ii respecte.


Toti nativii zilei de 18 aprilie au o anumita caracteristica nobila. Daca aceasta aura de nobilism si onoare va fi patata in vreun fel, ei vor suferi profund si vor face tot ce le sta in putere sa indrepte acest lucru. Totusi, in timpul acestei perioade de suferinta pot cadea intr-o depresie adanca. Va trece multa vreme pana cand isi vor reveni in totalitate si isi vor recapata energia necesara pentru a actiona.

Cei nascuti astazi au un simt bine dezvoltat al loialitatii si instinctele lor defensive ii afecteaza nu numai pe prieteni si pe cei din famile, dar si pe colegii de serviciu si pe clienti. Trebuie sa fie atenti ca prin aceasta abordare sa nu-si faca dusmani. Uneori ei trebuie sa permita celorlalti sa isi poarte singuri bataliile.

Adesea, persoanele nascute pe 18 aprilie au o legatura emotionala profunda si complexa cu unul din parintii lor (de obicei un baiat este legat de mama lui si o fata de tatal ei). Intr-adevar, ei pot depinde foarte mult de sprijinul moral si de aprobarea acestui parinte.

In copilarie, aceasta legatura este foate importanta pentru dezvoltarea persoanei respective. Deseori, relatia cu acest parinte poate fi considerata dificila si furtunoasa. Cei nascuti astazi vor putea trai in liniste daca vor reusi sa evite un blocaj psihologic.

Un pas important in formarea nativilor consta in deblocarea pe cat posibil a zonei intime, de afectiune si dragoste. Daca dragostea este neimpartasita, va rezulta o personalitate sumbra. Ei vor poza mereu in victime si vor percepe totul prin perspectiva sfarsitului. Pe de alta parte, daca dragostea si afectiunea sunt usor exprimate, energia pozitiva pe care nativii zilei de 18 aprilie o vor degaja asupra celorlalti va fi nemarginita.