Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 16 Aprilie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 16 Aprilie

Horoscop dupa data de nastere 16 Aprilie-Berbec

Pentru nativii zilei de 16 aprilie rasul este ceva natural. Ei reusesc sa-i molipseasca si pe ceilalti cu buna lor dispozitie. In general, pentru orice mare practicant al artei comediei, este foarte importanta cunoasterea tragediei, sau cel putin a starii de melancolie. Acesti oameni sunt, cu siguranta, in cunostinta de cauza.

Stiu cum sa foloseasca rasul si umorul ca pe o modalitate de evadare din situatii incomode sau chiar dureroase. Nativii stiu ca rasul si lacrimile sunt rude apropiate si astfel sunt capabili sa inteleaga mai bine si sa se adapteze la conditia umana.

In anumite situatii, cei nascuti pe 16 aprilie pot fi foarte intelepti. Totusi, in alte situatii acestia pot fi orbiti de aparente. Ei accepta, inteleg si sunt generosi atunci cand cineva greseste. Pe de alta parte, exista situatii in care le permit celorlalti sa profite de ei. Exista si situatii in care datorita zelului lor excesiv de a face lucrurile bine uita de efectele actiunilor lor ingaduitoare.

Acest lucru insa se intampla nu numai in cazul celor pe care ii ajuta, ci si in cazul intregii comunitati. Adesea sunt absorbiti de cel mai mic detaliu legat de ceea ce se intampla in jurul lor. Astfel, ei vor suporta consecintele unor erori de proportii din punct de vedere al judecatii. Aceste erori apar de cele mai multe ori in sfera financiara.

Persoanele nascute pe 16 aprilie sunt constiente de visele si aspiratiile celorlalti. Uneori, insa, ei par sa traiasca pe o alta planeta. Nici visele lor nu sunt atat de usor de infaptuit. Cei nascuti pe 16 aprilie au talentul de a transpune visele in realitate. Sunt persoane active care fac lucrurile sa prinda viata.

Daca nu ar fi existat acest aspect al personalitatii lor, probabil ca cei din jur nu i-ar fi luat niciodata in serios. In conditiile date, energia pe care o depun pentru a materializa respectivele proiecte este destul de remarcabila.


Nativii zilei de 16 aprilie sunt in general loiali prietenilor si familiei. Totusi, daca se pune problema sa aleaga intre propriile fantezii si dorintele sotiei sau sotului, nativii acestei zile nu vor ezita sa-si indeplineasca in primul rand viziunile.

Acest lucru il poate dezamagi pe partenerul de viata. Situatia este asemanatoare cu cea in care nativii sunt pe cale sa finalizeze un obiectiv major, dar nu intotdeauna impartasesc succesul cu ceilalti. Acest “Rege al Comediei” pe care ei il urmeaza, aceasta voce interioara, ii va mentine in tema cu adevarata semnificatie a vietii.

Lucrurile sunt prezentate intr-o lumina extrem de filozofica, deoarece asa le percep nativii. Totusi, daca o persoana nascuta pe 16 aprilie trece granita psihologicului, ascultand “voci”, ea va iesi din sfera realului.

Nativii acestei zile iau in considerare nu numai propriile lor “voci” dar si pe ale celorlalti. Luand in serios nemultumirea semenilor, ei percep profunzimea disconfortului creat acestora. Acest lucru reprezinta o latura importanta a dezvoltarii nativului zilei de 16 aprilie. Uneori, fiind preocupati excesiv de idealismul lor, ei uita de nevoile celorlalti si pot deveni destul de insensibili.

Totusi, intr-o analiza finala, vom descoperi ca nu sunt multi aceia care ii condamna sau le poarta pica. Ei sunt atat de usor iertati de ceilalti pentru ca ei insisi se iarta foarte usor. Cea mai importanta lectie pe care nativii o dau celorlalti este sa nu fie critici si sa accepte dificultatile vietii cu demnitate