Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 14 Aprilie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 14 Aprilie

Horoscop dupa data de nastere 14 Aprilie-Berbec

Persoanele nascute pe 14 aprilie au un simt al traditiei foarte dezvoltat. Adesea, studiaza istoria si sunt interesati sa se incadreze intr-o serie lunga de ganditori sau persoane active, indiferent daca este vorba de istorie generala sau de un domeniu aparte al istoriei.

Cei nascuti astazi sunt foarte preocupati sa-si gaseasca propriul loc in societate. De cele mai multe ori, acest loc este in fruntea unui grup, desi rareori se devin conducatori exceptionali. De obicei inspira frica sau veneratie celor din jurul lor prin simpla prezenta sau imagine.

Nativii cei mai evoluati ai zilei de 14 aprilie simt nevoia de a fi respectati. Cei mai putin evoluati, fiind mult mai nesiguri doresc sa fie pretuiti si ascultati. Pentru a-si atinge scopul, acestia trebuie sa fie atenti sa nu se lase in voia ideilor lor pentru ca risca sa fie inclusi in categoria celor secretosi, cu un comportament ciudat.

Cei nascuti astazi sunt foarte bine ancorati in contemporan. Ei stiu sa aprecieze progresele realizate de ei si de cei din jur pe plan profesional. In consecinta, sunt interesati de ceea ce le poate oferi viitorul. Nu sunt adeptii schimbarii fara o motivatie solida si tind sa fie extrem de conservatori.

Chiar si la personalitatile marcante nascute astazi, caracterul revolutionar izvoraste tot din valorile traditionale. Destul de des barbatii nascuti pe 14 aprilie se revolta impotriva tatilor doar pentru a-si institui propriul lor sistem rigid de idei. Acest lucru se intampla in momentul in care isi asuma la randul lor rolul de tata.


Femeile nascute pe 14 aprilie au un simt dezvoltat al familiei, cu toate ca nu sunt neaparat tipul femeii casnice. Multe dintre ele doresc sa le fie inteleasa dorinta de a urma o cariera. In acelasi timp, acasa doresc sa domneasca ca niste regine. Barbatii nascuti astazi pot fi personalitati intrigante.

Adesea exercita un control excesiv asupra celor ce ii inconjoara. Intr-adevar, pericolul pentru personalitatile nativilor de ambele sexe este ca vor deveni despotici in sfera lor de influenta, dictatoriali cu familiile, prietenii si asociatii lor.

Persoanele nascute pe 14 aprilie fac totul pentru a-si gasi un loc de munca stabil. In general, urmaresc sa isi intemeieze o familie si sa-si creeze conditii bune de trai cat mai curand posibil. Nu sunt insa adeptii experimentelor legate de stilul lor de viata.

De asemenea, nu sunt adeptii schimbarii locului de munca. Cel mai bun loc de munca pentru nativii zilei de 14 aprilie implica o serie de proiecte pe care ei le finalizeaza rand pe rand in propria lor maniera, ordonata si metodica. In general, este mai bine daca cei nascuti astazi nu sunt afectati prea mult de pauza dintre proiecte.

Aceasta pauza poate crea nelinisti sau incertitudini. Mijloacele prin intermediul carora cei nascuti pe 14 aprilie pot evita conflictele personale si nefericirea constau in: rabdarea pe care trebuie sa invete sa o aiba cu asociatii si constientizarea nevoilor familiei.