Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 13 Aprilie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 13 Aprilie

Horoscop dupa data de nastere 13 Aprilie-Berbec

Persoanele nascute pe 13 aprilie tind sa-si rezolve prin munca conflictele cu cei din jur. Indivizi exceptionali, cei nascuti in aceasta zi vor cauta noi motivatii in incercarea de a-si gasi un loc in societate.

Sansele de a se integra sunt insa, intamplatoare. Chiar si cei ce activeaza in domeniul public manifesta dorinta de a rescrie regulile dupa placul lor. Persoanele nascute pe 13 aprilie se exprima convingator.

Acesti oameni sunt capabili sa lucreze siguri si fara a fi apreciati perioade lungi de timp. Cei care, in final, au succes incearca sa-i faca pe cei din jur sa aprecieze valoarea modului lor radical de a aborda lucrurile. Nativii vor incerca sa le impuna si celorlalti modul lor de a gandi. Daca nu reusesc sa aiba succes vor suferi de complexe de respingere si inferioritate.

De cele mai multe ori, insa, isi vor continua drumul ales indiferent de parerea celorlalti. Nativii mai putin evoluati vor incerca uneori sa renege inclinatia lor naturala spre activitatile individuale si inovatoare. Ei vor incerca sa-si reprime pornirile sau vor alege o pozitie sociala influenta.

Cei nascuti pe 13 aprilie sunt foarte hotarati. Ei au metode neconventionale de a actiona. Acestea sunt folosite pe deplin, indiferent daca cei din jur le aproba sau nu. Membrii familiei si prietenii ii vor dezaproba cu tarie atunci cand cred ca au un comportament bizar si excentric. In aceasta situatie nativii zilei au doua modalitati de a reactiona.

Se pot interioriza din cauza dezaprobarii celorlalti sau se pot lupta pentru acceptarea si recunoasterea pe care considera ca o merita. Cei ce sufera de boli cronice vor activa in domenii ce au legatura cu aceasta boala.


Ei vor fi deseori intalniti in calitate de medici, asistenti medicali, consilieri psihologici sau sociali. Cei ce se incadreaza in cel de-al doilea tipar nu vor renunta pana nu vor reusi sa-si impuna vointa.

Nativii zilei sunt posesorii unor personalitati si obiceiuri ciudate. De cele mai multe ori ei isi vor tine viata privata departe de curiozitatea lumii. In cazuri rare, aceasta nevoie de izolare poate atinge proportii patologice. In mod curios, ei vor dori sa aibe unul sau cativa tovarasii care sa le impartaseasca stilul de viata domestic.

In acelasi timp ei vor respecta legile stricte ale intimitatii. Din cauza stilului lor de viata ciudat, in mediul social vor circula zvonuri pe seama lor. Acestea sunt de multe ori adevarate. Fiind foarte sensibili la parerile celorlalti, nativii acestei zile vor suferi mult de pe urma acestor zvonuri. Dupa cum am spus, sunt indivizi foarte retrasi si de aceea trairile lor interioare tind sa fie amplificate.

Persoanele nascute pe 13 aprilie au gusturi ciudate. Ei au inclinatie spre arta, spre domeniile si formele de distractie mai putin conventionale. In cazul in care nu sunt artisti, sunt colectionari de arta sau de antichitati. Au un fler anume de a descoperi lucruri aparent obisnuite (de la capace de sticla la vechi clante de alama) care mai tarziu vor avea o mare valoare. Desi in general sunt idealisti, nativii pot deveni realisti atunci cand doresc sa obtina succese din punct de vedere financiar.