Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 27 Iulie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 27 Iulie

Horoscop dupa data de nastere 27 Iulie-Leu

Persoanele nascute pe data de 27 iulie sunt puse de multe ori in postura de a lua decizii in numele celorlalti. Nativii pot fi pusi in situatia de a crea noi structuri teoretice, de a lua hotarari atunci cand lucreaza in cadrul organizatiilor sau in cadrul grupurilor sociale sau atunci cand se ocupa de conducerea familiei. Cei nascuti in aceasta zi devin treptat adepti foarte priceputi ai orarelor, ai termenelor limita si ai acordurilor personale de orice tip.

Persoanele nascute pe data de 27 iulie intampina dificultati in cazul in care vor fi puse in situatia de a lua singure decizii in planul personal sau in cel emotional. Nativii acestei zile sunt indivizi foarte devotati organizatiei din care fac parte, carierei sau afacerii lor.

De aceea, ei acorda foarte putina atentie vietii lor personale. Situatia nu este cu mult diferita de cea a unui instalator care face totul perfect in casele altora, dar care in casa lui nu face nimic in afara de mici improvizatii.

Uneori, singura problema si cea mai dificila a nativilor zilei de 27 iulie este legata de parasirea pozitiei in care se descurca atat de bine in ceea ce priveste organizarea si deservirea. O problema nu mai putin imporanta pentru acesti nativi este legata de succesul personal (conform standardelor societatii) in domeniul in care activeaza.

Se vor simti foarte bine atunci cand o alta organizatie sau companie, recunoscandu-le valoarea, ii va curta. De cele mai multe ori, situatia de criza va aparea atunci cand o activitate secundara va incepe sa ocupe un loc din ce in ce mai important in viata acestor persoane.

Destul de frecvent, aceasta noua activitate va cere un puternic aport emotional, deseori aceasta noua preocupare necesitand o daruire pasionala. In acest moment al existentei lor, persoanele nascute pe data de 27 iulie se confrunta cu o nehotarare neobisnuita sau chiar cu un fel de paralizie in legatura cu luarea unei decizii.

Acestor persoane le este frica sa renunte la activitatea ce primeaza sau sa aiba ceva de pierdut in aceasta privinta. Au indoieli privitoare la indeplinirea celei de-a doua preocupari. Aceste temeri vor impiedica nativi sa ia decizii intelepte si sa dea randament in ceea ce fac.

Multe dintre persoanele nascute pe data de 27 iulie, indiferent daca sunt femei sau barbati, au probleme in legatura cu controlarea furiei si a agresiunii. De obicei au un fizic impresionant, chiar intimidant.

In cazul in care nativii vor reusi sa isi canalizeze puterea spre ceea ce fac, vor putea ajunge la noi culmi de succes datorita eforturilor personale sau de grup. Daca nativii isi vor reprima impulsurile agresive, acestea vor erupe in mod violent. In mod curios, dincolo de siguranta de sine a celor nascuti in aceasta zi se ascunde o timiditate secreta. Pe langa timiditate, ei manifesta si o impotrivire de a-si dezvalui cele mai adanci temeri.


Cele mai importante decizii pe care trebuie sa le ia o persoana nascuta pe data de 27 iulie sunt in legatura cu ele insele si nu in legatura cu ceilalti. Nativii sunt nevoiti sa ia decizii realiste in ceea ce priveste cariera pentru ca mai tarziu sa poata avea parte de succes si de fericire.

Ei trebuie sa fie onesti si corecti in ceea ce priveste alegerea anturajului si a persoanei cu care doresc sa isi petreaca viata. Va trece timp pana cand cei nascuti in aceasta zi isi vor cunoaste adevaratele pasiuni in viata, atat in privinta vietii particulare cat si in privinta celei publice.

Ei vor fi nevoiti sa consume multa energie si sa faca alegeri dure in aceste privinte. Pana in momentul in care vor fi capabili de asemenea eforturi, nativii vor fi condamnati sa aiba o ocupatie sau o viata monotona, lipsita de interes pentru ei. Vor amana ceea ce au de facut, se vor gandi la acest lucru incercand sa il faca sa mearga bine, visand in secret sa faca altceva.

Intr-adevar, va fi nevoie de energii colosale din partea nativilor pentru a se mobiliza si pentru a-si face curaj sa isi urmeze visul si in acelasi timp sa fie onesti in legatura cu ei insisi. In cazul in care vor fi capabili de toate acestea, rasplata va fi pe masura eforturilor.