Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 16 Iulie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 16 Iulie

Horoscop dupa data de nastere 16 Iulie-Rac

Cei nascuti pe 16 iulie sunt patrunsi de impulsuri romantice in mod constant.ei se straduiesc sa produca agitatie in viata celorlalti si sunt in general frustrati de natura plictisitoare a existentei cotidiene. Energia lor pasionanta este cea care ii deosebeste de ceilalti. Idealisti in inimile lor, ei trebuie sa creada in ceea ce fac si adesea abordarea lor ajunge sa fie privita ca o cruciada.

Exista si o alta latura a acestor romanitici, o latura extrem de inteligenta, destul de bine dezvoltata. Totusi, ceea ce fac si ceea ce spun pot fi doua lucruri total diferite. Daca cineva ar trebui sa citeasca continutul remarcilor lor, l-ar putea considera logic.

Atunci cand cineva asculta felul in care comunica ei acest mesaj, isi va da seama de implicarea limbajul sentimentelor. Intr-adevar, modul lor de exprimare poate fi asemanator cu o predica. Ei vor incerca sa arate celorlalti cum vad ei lucrurile respective si cum le vad duse la bun sfarsit.

Adesea, pentru cei nascuti pe 16 iulie apar conflicte intre natura lor motivationala si cea emotionala. De exemplu, ei pot fi deranjati de pasiunile lor si adopta o disciplina rigida pentru a-si regulariza energiile. Din nefericire, cei nascuti astazi se vor indeparta de ceilalti prin acest comportament rigid care provoaca frustrare.

Multi dintre cei nascuti pe 16 iulie nu pot evita transformarea, facand uz de un amestec curios de logica si pasiune pentru a-i converti pe ceilalti de partea lor. Ei trebuie sa se fereasca sa se amestece prea mult in treburile altora sau sa ramana insensibili la credintele prestabilite. Ei nu trebuie sa ii priveze pe ceilalti de oportunitatea de a invata prin studiu personal si din experienta proprie.


Persoanele conventionale nascute pe 16 iulie pot opera extraordinar de bine in posturi normale si pot duce o viata lipsita de evenimente prea importante. Totusi, daca cineva ar inspecta cartile pe care acestia le citesc, ar vedea care sunt filmele preferate, programele TV favorite, vor descoperi putin din viata lor fantezista. Intr-un fel, dorinta lor de a se lasa dusi de val trebuie exprimata. In conceptia lor, doar sentimentul de feerie poate face viata sa merite traita.

Pentru nativii zilei de 16 iulie, sa se indragosteasca poate fi un proces cu efecte negative, fie datorita frecventei acestui lucru, fie datorita profunzimii manifestate. Indiferent de caz, este aproape imposibil sa ii indepartezi pe cei nascuti pe 16 iulie de dragostea lor, indiferent cat de lipsite de sperante ar fi sansele lor.

Bariere, dificultati de toate felurile, frustrari – acestea sunt considerate componente esentiale ale romantismului. Convinsi de iluziile lor, ei actioneaza in felul lor propriu, indiferent de situatie. Daca aceasta dragoste nu este pentru o persoana, ci pentru un loc anume, un lucru sau un tip de experienta, pot deveni mult mai flexibili in cazul in care nu va fi niciodata exprimata si implinita.

In acest sens, nativii zilei de 16 iulie prefera sa se bucure de repectivele momente. Visele lor pot deveni un inlocuitor excelent pentru actiunea in sine.