Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 10 Iulie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 10 Iulie

Horoscop dupa data de nastere 10 Iulie-Rac

Nativii zilei de 10 iulie afiseaza o anume detasare de-a lungul intregii lor vieti ce se poate manifesta chiar in momentele lor de triumf. Caracteristicile personale ale receptivitatii, protectiei, introversiei si sensibilitatii sund profund ancorate in cei nascuti astazi.

Ei pot fi caracterizati si ca persoane foarte active sau extrovertite. Astfel, se nasc personalitatile neobisnuite, cei care vor avea inclinatie spre succesul pamantesc, insa, in mod frecvent se vor retrage in sfera lor proprie, protejata.

Talentele vizuale sunt destul de evidente la cei nascuti astazi. Nativii zilei de 10 iulie asimileaza impresii din lumea exterioara, fie prin intermediul reflectiei tacite sau prin observarea directa. Ei imprima o anume prospetime in ceea ce intreprind.

Datorita sensibilitatii extreme la ceea ce se intampla in jurul lor, ei prefera sa nu iasa prea mult in evidenta si sa nu atraga atentia asupra vietii lor personale. Totusi, cand activitatea lor implica o evidentiere pentru a putea sa-si continue cariera sau pur si simplu pentru a realiza ceea ce au nevoie, ei nu vor ezita sa genereze energie.

In observarea atenta a lumii, nativii zilei de 10 iulie isi dezvolta propria lor filosofie personala, ce nu are neaparat o puternica influenta morala. Cei care au puncte de vedere prestabilite pot trai in virtutea politicii lor personale si, mai tarziu, vor fi piviti ca niste sfinti sau vor fi considerati niste pacatosi pentru faptele savarsite.


In general, talentele verbale nu sunt prea dezvoltate la persoanele nascute pe 10 iulie. Majoritatea sunt tacuti, preferand sa observe si sa actioneze dupa bunul lor plac. Natura lor lunara (ca nativi ai zodiei Rac) le poate imprumuta un farmec neobisnuit si vor fi considerati o aparitie ciudata. Acestea sunt calitati care provoaca fascinatie sau repulsie in ochii spectatorului.

Nativii mai conservatori sunt dispusi sa duca o viata mai modesta, chiar anonima. Ei prefera sa se amestece in lume si sa ramana neobservati, gasindu-si astfel un refugiu din tumultul vietii. Insa, in anumite puncte critice din viata lor – adolescenta, in jurul varstei de treizeci si cinci de ani si cincizeci si cinci de ani mai ales - ei isi vor surprinde familia si prietenii prin faptul ca vor intreprinde anumite schimbari neasteptate.

Ei vor trece de la viata lor pasiva la o viata mai activa. De obicei, ei se vor adapta acestei schimbari de-a lungul anilor si vor avea un scop bine stabilit.

Nativii zilei de 10 iulie nu se tem sa vorbeasca liber, dar, in general, fac acest lucru cu tact si discretie. Uneori, fiind mult prea sensibili la sentimentele celorlalti, ei isi pot compromite propriile nevoi si pot amana luarea deciziilor in viata.

In general, ei trebuie sa fie atenti cu dorintele pe care le au pentru a evita durerea pe care acestea o provoaca. O astfel de tendinta de a amana sau de a nega pentru a evita sa infrunte faptele firesti ale existentei functioneaza invariabil impotriva lor. Ei trebuie sa se fereasca de asteptarea prea indelungata deoarece pot pierde oportunitati valoroase.