Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 30 Septembrie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 30 Septembrie

Horoscop dupa data de nastere 30 Septembrie-Balanta

Nativii acestei zile sunt adepti ai adevarului. Ei il vor cauta si il vor scoate la iveala cu orice pret. Latura perfectionista a caracterului lor se va manifesta in tot ceea ce vor face. Acesti nativi sunt genul de oameni care se gandesc bine inainte de a spune ceva.

Desi sunt destul de impulsivi vor avea intotdeauna argumente solide cu care sa isi sustina faptele si parerile. Atunci cand fac cunoscut adevarul, nativii cred despre ei ca reprezinta cel mai bine lupta pentru dreptate. Din acest punct de vedere sunt idealisti incurabili. Pentru ei nu va conta cat de negative sunt faptele pe care le vor dezvalui.

Persoanele nascute pe data de 30 septembrie sunt foarte atragatoare, daca nu din punct de vedere al fizicului atunci din punct de vedere al personalitatii. Pentru nativi este foarte importanta impresia pe care o fac celorlalti. Vor fi foarte ateni cu hainele, limbajul si comportamentul in societate. Poate ca in acest mod incearca sa para invulnerabili. Intr-adevar, deseori nativii acestei zile ascund unele adevaruri in legatura cu ei insisi, adevaruri care nu doresc sa fie descoperite sub nici o forma.

Cei mai multi dintre nativi nu sunt oameni care au invatat despre adevaratele valori la scoala sau prin studiu. Tot ce stiu au obtinut in urma unor experiente si intamplari destul de dure. Cei nascuti in aceasta zi pot alege sa studieze un anume domeniu. In orice domeniu vor studia, vor ajunge in cele din urma sa fie considerati experti.

Sunt capabili sa asimileze cantitati impresionante de cunostinte. Din acest motiv, va fi foarte dificil sa fie contrazisi. De fiecare data cand vor spune ceva, vor avea argumente foarte puternice.

De multe ori, cei nascuti in aceasta zi isi folosesc imaginea pentru a atrage atentia, indiferent daca o vor face intr-un mod conventional sau neconventional. Pot fi experti in prezentarea unei imagini publice si in mentinerea atentiei asupra lor. Nativii acestei zile au o legatura deosebita cu oamenii.

Inteleg foarte bine motivele care ii determina pe oameni sa reactioneze intr-un anume fel. Din acest punct de vedere, ar trebui sa fie atenti sa nu inceapa sa isi manipuleze semenii si sa se foloseasca de ei pentru a-si putea atinge anumite scopuri.


Exista o sansa destul de mare ca nativii acestei zile sa devina din ce in ce mai acuzatori si sa ii judece din ce in ce mai mult pe ceilalti. Ar putea exagera atunci cand ii vor arata cu degetul pe cei despre care cred ca ar putea sa compromita adevarul. Tendinta aceasta de a juca rolul celui care acuza s-ar putea sa scape de sub control.

Din aceasta cauza, ceilalti s-ar putea simti nevoiti sa adopte o postura defensiva in prezenta nativilor. Acestia din urma ar trebui sa invete sa fie mai toleranti si sa isi mai tempereze pornirea de a condamna aproape totul si pe toti.

Desi sunt foarte sensibili, nativii zilei de 30 septembrie sunt capabili sa isi poarte foarte bine de grija si sa se apere. Datorita increderii in propriile puteri, ei reusesc sa inlature orice tip de atac. Nativii sunt posesorii unui tip de precautie care ii va proteja de cele mai multe ori. Vor avea aceasta calitate pentru ca sunt indivizi autodidacti care cu siguranta au scoala vietii. Cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa incerce sa pastreze legatura cu cei din jurul lor.

Printr-un comportament agresiv nu vor reusi decat sa ii intoarca pe toti impotriva lor. In general, cei nascuti in aceasta zi sunt destul de priceputi in tot ceea ce tine de bani. Pot face investitii foarte abile care vor garanta stabilitatea lor financiara.