Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 24 Decembrie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 24 Decembrie

Horoscop dupa data de nastere 24 Decembrie-Capricorn

Nativii zilei de 24 decembrie nu se pot astepta sa aiba o viata usoara. Bucuriile, supararile, recompensele si dezamagirile sunt in general manifestate la un nivel foarte inalt, diferit de cele ale semenilor lor. Oamenii pot gandi ca nativii se expun neintemeiat unui mare stres si unor greutati exagerate.

Din punct de vedere al emotiilor (in special ale femeilor nascute pe 24 decembrie), implicarea lor, legaturile interpersonale dificile si solicitante pot contribui la crearea unui mediu de nesiguranta. Desi rareori lucrurile vin de la sine pentru nativii zilei de 24 decembrie, ei reusesc sa se mentina pe linia de plutire si chiar sunt capabili sa realizeze lucruri marete.

Problemele ivite de-a lungul carierei au de obicei legatura cu natura lor emotionala care le poate crea dificultati cu superiorii si colegii. Ei sunt capabili sa se inteleaga cu oamenii si chiar sa le castige respectul, dar fara doar si poate par sa starneasca aminozitati ascunse si intalnesc dusmani puternici.

Altii pot detesta la ei spiritul prea critic. La un moment dat, le poate lipsi chiar diplomatia si tactul. Cheia celor nascuti astazi pentru a-si ameliora situatia consta in recunoasterea anumitor chestiuni din vietile lor, studiindu-le si rezolvandu-le, evitand sa repete acele actiuni care nu functioneaza. Astfel, ei vor fi capabili sa isi imbunatateasca starea si vor evita problemele pe care le urasc in mod normal.

Nativii zilei de 24 decembrie au adesea abilitati intuitive si fizice si parte din problemele lor reies din cauza faptului ca pot prevede sau chiar reactiona la lucruri care nici nu li s-au intamplat celorlalti. Datorita acestui fapt, ei trebuie sa invete sa cultive rabdarea si sa nu se mai infurie atat de repede sau sa devina irascibili.


Ei au calitati magnetice cu care reusesc sa ii ataga pe ceilalti (adesea din punct de vedere sexual), dar pot avea probleme mai tarziu in ruperea legaturii cu cei pe care i-au incurajat in mod eronat inca de la inceput. Nu foarte frecvent, exista un domeniu tehnic in care nativii zilei de 24 decembrie exceleaza.

Daca reusesc sa iasa la liman, sa scape de toate anxietatile si depresiile la care sunt predispusi, nepermitand vietii lor emotionale sa intervina prea mult in activitatea profesionala si mai presus de toate sa isi mentina increderea in ei insisi si in aspiratiile lor, ei vor avea intr-adevar succes in domeniul lor de activitate.

Pe de alta parte, daca isi pot mentine obiectivitatea si increderea, ei vor lupta cu inversunare timp de multi ani. Ei trebuie sa isi pastreze independenta si din cand in cand sa renunte la responsabilitati fara sa construiasca un zid in jurul lor.

Nativii zilei de 24 decembrie trebuie sa invete sa se descurce cu energiile negative si circumstantele suparatoare. Daca nu reusesc sa cultive o atitudine mai optimista in ceea ce priveste viata, ei pot atrage nefericirea asupra lor, pur simplu stand si asteptand-o. Pe de alta parte, daca vor ramane realisti si deschisi oportunitatilor vietii, daruind si primind cat mai usor posibil, ei pot sa isi usureze dificultatile si isi pot face viata mult mai placuta.