Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 19 Decembrie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 19 Decembrie

Horoscop dupa data de nastere 19 Decembrie-Sagetator

Persoanele nascute pe 19 decembrie sunt puternice si se pricep sa ghiceasca reactiile celorlalti. In principal, acest lucru se datoreaza in primul rand atitudinii lor indraznete si perseverentei ce ii caracterizeaza, cat si refuzului lor total de a face compromisuri.

Este dificil sau chiar imposibil pentru ei sa se dea drept altcineva si sa nu fie ei insisi. Nu sunt capabili sa-si puna o masca in fata societatii. De obicei, ii vor lasa pe altii sa faca acest lucru. Atitudinea lor este cel mai adesea de genul „asta sunt, iti convine bine, nu, tot bine”.

Poate fi de-a dreptul surprinzator felul in care reusesc nativii zilei de 19 decembrie sa depaseasca orice dificultate. Insa, batalia pare ca face parte din viata lor si este greu sa ti-i imaginezi ducand o viata linistita, fara provocari.

Vietile lor pot semana cu un fel de batalie continua, in care ei isi disputa energiile concentrate impotriva marilor sanse. Ei vor castiga de fiecare data. Totusi, vor suferi si infrangeri zdrobitoare. In timp ce ei vor suferi profund si uneori chiar se vor gandi serios la ideea de a renunta, spiritul lor ramane neinfricat.

Astfel, triumfurile lor au mari semnificatii, fiind nascute nu numai dintr-un eroism chior, ci mai degraba dintr-o hotarare plina de curaj. In ciuda marilor dificultati pe care soarta le-a harazit nativilor zilei de 19 decembrie, confruntarile lor cele mai serioase vin de la nivelul lor profund personal.

De exemplu, letargia si lipsa de energie le poate inmuia spiritul, dar vor refuza sa se potoleasca. Pe de alta parte, o furtuna de emotii violente poate sa se abata asupra lor pe neasteptate, in primul rand manifestandu-se in plan personal, posibil izbucnind mai tarziu si in viata lor publica.


Este greu sa dai vina pe nativii zilei de 19 decembrie in asemenea momente deoarece vor experimenta cele mai negre si mai puternice suferinte. Suferinta lor va starni simpatie din partea celor mai sensibili.

O astfel de simpatie poate fi in mod normal mai putin potrivita, in cazul in care cei nascuti astazi isi directioneaza negativitatea inspre exterior. Pasionati, innebunitori, ingrozitori, nativii zilei de 19 decembrie pot pune cu adevarat la incercare rabdarea celorlalti. Intr-adevar, viata poate fi de departe mai putin incitanta fara ei.

Urmandu-si propriul drum si manifestand un spirit de libertate, nativii zilei de 19 decembrie sunt adesea admirati de persoanele mai tinere, care ii vad ca pe niste personaje romantice. Cei nascuti astazi nu sunt neaparat responsabili pentru persoanele mai tinere care au tendinta de a-i imita. Insa, daca au o legatura directa cu un copil, ei ar trebui sa incerce sa isi echilibreze anumite atitudini volatile.

Nativii zilei de 19 decembrie simt o mare nevoie de neseriozitate in vietile lor, dar detesta umorul fals. In general, propriul lor simt al umorului are o latura ironica, sau devine chiar un fel de batjocura.

Ce nascuti astazi prezinta adesea o fata serioasa lumii, insotita de o anumita postura respingatoare. Este nevoie de multa munca pentru a iesi din acest tipar si pentru a reusi sa se exprime pe deplin, intr-o maniera cursiva si facila.