Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 05 Septembrie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 05 Septembrie

Horoscop dupa data de nastere 05 Septembrie-Fecioara

Celor nascuti pe 5 septembrie le place sa-si foloseasca mintile agere si active pentru a ticlui cele mai imaginare si mai romantice planuri si de a pune in practica notiuni ideale. Din nefericire, insa, ei pot fi extrem de nerealisti in privinta aprecierii succesului pe care il obtin. Predispusi la o indulgenta si o mandrie excesiva, ei pot pierde legatura cu realitatea si in consecinta pot fi afectati de diferite situatii atunci cand se asteapta mai putin.

Din tendinta permanenta si exagerata de auto aparare, o parte dintre nativii zilei de 5 septembrie actioneaza uneori impotriva lor insisi. Ei se pot lasa dominati de ego-urile lor si se pot ingropa in ceea ce intreprind. In consecinta, pierd din vedere ceea ce simt ceilalti sau ceea ce gandesc despre ei.

Pe de alta parte, nativii zilei de 5 septembrie sunt capabili de tot felul de fantezii minunate. Desi vietile lor personale pot parea destul de obisnuite, ei incearca sa stranga in jurul lor lucruri si persoane cu adevarat incredibile. Astfel, ei se pot simti ca niste regi sau regine intr-un palat din povesti. Aceasta lume magica pe care si-o creaza poate insemna extrem de mult pentru ei.

Din nefericire, valorile lor umane persoanle se pot pierde in acest labirint. Din cand in cand, se pare ca nimeni nu stie cum este in realitae un nativ al zilei de 5 septembrie, in afara acestor imagini romantice pe care si le-au creat. Acest lucru este valabil in cazul majoritatii nativilor zilei de 5 septembrie.


Este totusi evident ca ei fac distinctie intre realitate si fantezie, mai ales daca intentioneaza sa evolueze pe plan psihologic si spiritual. Totusi, ar fi preferabil sa investeasca mai mult in ei insisi si sa sa se gandeasca serios la starea vietilor lor. Poate fi dureros pentru ei faptul ca trebuie sa renunte la ceea ce sunt si sa devina mult mai realisti.

Nativii zilei de 5 septembrie isi pot face prieteni cu care sa vor distra si se vor simti bine. Desi au si o latura extrem de serioasa, distractia este foarte importanta pentru ei. Au tendinta de a face orice cu mult entuziasm. Ei sunt adesea inzestrati cu o natura destul de darnica si grijulie, dar uneori se pot retrage dintr-o relatie sentimentala fara nici un avertisment.

Astfel, motivatiile lor pot fi adesea intelese gresit. Una dintre criticile aduse nativilor zilei de 5 septembrie este ca ei se asociaza numai cu anumit tip de indivizi, doar pentru ca la un moment dat le-au parut atragatori. In realitate, doar nativii mai putin evoluati sunt atat de superficiali. Majoritatea nativilor zilei de 5 septembrie sunt inocenti si copilarosi si de aceea sunt atrasi de cei ce vor manifesta grija fata de ei si le vor oferi o prietenie adevarata.