Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 05 Noiembrie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 05 Noiembrie

Horoscop dupa data de nastere 05 Noiembrie-Scorpion

Nativii zilei de 5 noiembrie sunt in primul rand si mai presus de toate realisti. Sunt tentati sa spuna adevarul asa cum il vad ei si sa exemplifice starea actuala a lucrurilor prin modul in care isi traiesc vietile.

In astfel de cazuri, ei sunt oameni care vegheaza ca lumea sa fie in tema cu timpurile actuale. Nativii zilei de 5 noiembrie sunt extrem de reprezentativi pentru caracterul familiei lor, ocupatia, cercul social sau grupul religios.

Nativii zilei de 5 noiembrie doresc sa dezvaluie mituri, sa expuna minciuni si adevaruri trunchiate. Ei sunt curajosi sa faca acest lucru, dar trebuie sa evite sa se amestece in treburile celorlalti.

Desi anumite persoane nascute astazi nu sunt prea populare, ele pot castiga in cele din urma majoritatea de partea lor. Majoritatea oamenilor prefera sa fie lasati in pace. Aceasta este de fapt o atitudine a nativilor zilei de 5 noiembrie care nu poate fi tolerata.

Nativii mai putin evoluati ai zilei de 5 noiembrie pot fi indivizi secretosi care doresc sa ascunda adevarurile despre ei insisi sau despre lumea lor pe care se tem sa o dezvaluie. Ei vor sapa adanc pentru a pastra controlul asupra situatiei, posibil cauzandu-si rau, atat lor insisi, cat si celorlalti.


Daca intr-un fel anume ajung sa realizeze ca secretomania lor ii tine pe loc in dezvoltarea lor personala si ca este de fapt in favoarea lor sa renunte la temeri si nesigurante, ei pot fi incurajati sa se schimbe. Nativii zilei de 5 noiembrie trebuie sa se fereasca sa-si piarda identitatea.

Ei sunt strans asociati unei cauze, unei imagini sau unui grup. Pot lupta pentru a-si defini individualitatea dupa ce au fost tintuiti intr-un rol circumscris de catre cei din jurul lor.

Deoarece apreciaza atentia indreptata spre ei si se tem sa nu isi piarda statutul, aceasta nu pare o sarcina usor de realizat. Destul de des, in pasiunea lor pentru rezolvarea misterelor, deslusirea dilemelor umane si dezvaluirea adevarului, ei reusesc adesea sa neglijeze cea mai mare enigma dintre toate – pe ei insisi.

Actualitatile sunt ingredientele de baza ale unei personalitati nascute pe 5 noiembrie. Celor nascuti astazi le place sa pastreze la sanul lor o afacere curenta si de obicei sunt avizi cititori de ziare, reviste si carti, cat si consumatori de stiri radio si TV.

Pentru multi dintre nativii zilei de 5 noiembrie ignoranta in acest sens este dureroasa. Nativilor zilei de 5 noiembrie le place sa creeze ei insisi stirile. Pentru a se simti utili, ei trebuie sa fie conectati la ceea ce se intampla. Intr-un anumit punct din vietile lor, totusi, ei ar putea dori sa petreaca mai mult timp singuri si sa se dedice initiativelor personale.